Факультет економіки та управління | «Особливості набору та підбору персоналу на підприємстві»
348829
post-template-default,single,single-post,postid-348829,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

«Особливості набору та підбору персоналу на підприємстві»

23 листопада 2017 року колектив кафедри управління персоналом і регіональної економіки й адміністрація факультету економіки та управління Тернопільського національного економічного університету організував засідання круглого столу на тему: «Особливості набору та підбору персоналу на підприємстві» за участі представника Тернопільського обласного центру зайнятості Петра Химейчука, керівника відділу персоналу Юлії Миськів та менеджера з персоналу Марії Недогін корпорації «Самогонна ресторація».

Майбутні фахівці з управління персоналом отримали можливість поспілкуватися з практиками й цінні поради стосовно практичної реалізацій своїх вмінь та навиків, набутих у стінах університету.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.