Факультет економіки та управління | Професор Вроцлавського економічного університету Божена Ришавска прочитала лекції на факультеті економіки та управління
349593
post-template-default,single,single-post,postid-349593,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Професор Вроцлавського економічного університету Божена Ришавска прочитала лекції на факультеті економіки та управління

24-26 квітня 2018 р. в рамках програми «Erasmus» для студентів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» др. габ. професором Вроцлавського економічного університету пані Боженою Ришавскою прочитано низку лекцій:

«Green Economy transition»

«Green finance, Climate finance»

«Public sector and public finance for green economy»

«Low-carbon development of Polish regions»

Під час лекції відбулися активні дискусії щодо перспектив становлення та розвитку зеленої економіки, її позитивного впливу на якість життя населення, можливостей та доцільності її фінансування. Жваві дискусії відбулися при обговорені проблем важливості формування публічних фінансів, призначених для фінансування зеленої економіки.

Міжнародна співпраця такого рівня дозволяє покращити якість надання освітніх послуг, посилює інтернаціоналізацію освіти, що підвищує конкурентоспроможність випускника на ринку праці.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.