Факультет економіки та управління | «Щоб побачити зірки, потрібно розплющити очі»
349270
post-template-default,single,single-post,postid-349270,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

«Щоб побачити зірки, потрібно розплющити очі»

14 березня 2018 р. о 16:00 год. на факультеті економіки та управління ТНЕУ відбулася презентація програми саморозвитку «NeйроSерфінг» Миколи Більчука.

«Головним завданням людини в сучасному онлайн-світі є не втратити здатність мислити, розуміти і аналізувати. В комфортних умовах людина не відчуває ніяких небезпек, їй не доводиться зустрічатися із реальними загрозами і труднощами, щоб вижити. Чому так склалося, як змінюється світ і як змінюємося ми? Ці зміни уже фіксують учені», – говорить Микола Більчук.

Близько 40 цілеспрямованих, активних та амбітних студентів збагатили свої знання інформацією про навчання та виховання дітей країн Сходу. Колективно виконали цікаві і не такі прості, як здавалося, вправи. Однією з них була японська вправа, спрямована на мозкову асиметрію півкуль.

Усі ми повинні прагнути до самовдосконалення, адже: «Щоб побачити зірки, потрібно розплющити очі». Спасибі усім, хто взяв участь у заході!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.