Факультет економіки та управління | Студенти ФЕУ – учасники конкурсу «SDG in Ukraine: Look of New Generation»
349114
post-template-default,single,single-post,postid-349114,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Студенти ФЕУ – учасники конкурсу «SDG in Ukraine: Look of New Generation»

Впродовж листопада-грудня 2017р.  команда студентів факультету економіки та управління під керівництвом доцента кафедри менеджменту та публічного управління Овсянюк-Бердадіної О. Ф. брали  участь у конкурсі «SDG in Ukraine: Look of New Generation (Цілі сталого розвитку в Україні: погляд нового покоління)», що приходив під егідою Глобального договору ООН в Україні та Української асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти.

Конкурс «SDG in Ukraine: Look of New Generation» надавав можливість долучення до діяльності Глобального договору ООН по практичному впровадженню Цілей сталого розвитку в українських компаніях. Предметом завдання щодо виконання умов конкурсу стала розробка концепції сталого розвитку та стратегії соціально відповідальної поведінки для компанії “Агротехсоюз”.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.