Факультет економіки та управління | Студенти ФЕУ відвідали Центр Науки Тернополя
349939
post-template-default,single,single-post,postid-349939,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Студенти ФЕУ відвідали Центр Науки Тернополя

6 вересня 2018 року студенти 1-го курсу факультету економіки та управління спеціальності “маркетинг”, групи МАРК-11 разом із куратором к.е.н., доцентом кафедри маркетингу Турчин Любою Ярославівною відвідали Центр Науки Тернополя. Винахідники Центру Науки провели екскурсію та знайомство з експонатами для студентів ТНЕУ. Майбутні маркетологи мали можливість певні досліди зробити самостійно, виявили зацікавленість до Музею ІТ, який функціонує при Центрі Науки Тернополя.
Із засновниками Центру Науки Тернополя Христиною Білінською та Михайлом Сиротюком обговорили перспективи співпраці Центу та ФЕУ ТНЕУ.
Після екскурсії та проведених дослідів Турчин Люба Ярославівна провела ділову гру для студентів у лекторії Центру. В такій формі відбулось неформальне знайомство куратора з групою, обговорили перспективи навчання на Факультеті економіки та управління, запланували подальші заходи на 1 семестр, спільні зустрічі та поїздки.
Куратор зауважила, що студенти МАРК-11, які прийшли навчатись цьогоріч, надзвичайно креативні, комунікабельні, щирі та відкриті до нових знань і є добрим придбанням для ФЕУ. Бажаємо високих досягнень і успіхів у навчанні студентам групи МАРК – 11!
No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.