Факультет економіки та управління | На ФЕУ відбулося відкриття англомовного клубу лідерства
350583
post-template-default,single,single-post,postid-350583,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

На ФЕУ відбулося відкриття англомовного клубу лідерства

За сприяння декана Островерхова В.М. та ініціативи координатора ФЕУ по міжнародній та інноваційній діяльності Турчин Л.Я. відбулось відкриття та перше засідання  англомовного клубу лідерства на факультеті економіки та управління. Це чудова нагода для абітурієнтів, студентів та викладачів покращити навики володіння англійською та почерпнути нові знання у сфері лідерства та самопізнання. Коучем даного клубу є Ігор Ревега – власник Академії Лідерства, консультаційного центру та кількох дитячих навчальних закладів, сертифікований спікер та тренер від Команди Джона Максвелла.

На відкритті клубу пан Ігор розкрив основні принципи цілеспрямованості та особистісного зростання. «Людина без мети, як корабель, що втратив вітрила. Він дрейфує у відкритому морі випадковостей, і його рухом керують обставини і інші люди, але не він сам. Проте, для досягнення успіху та реалізації свого потенціалу потрібно не лише мати ціль, але і мати план особистісного росту – це надзвичайно важливо. Не дарма кажуть, що щастя – це ріст, а нещастя – не знати, чого ти насправді хочеш».

Дякуємо пану Ігорю за можливість зростати та покращувати рівень англійської мови! ФЕУ запрошує усіх бажаючих відвідати англомовний клуб лідерства!

 

 

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.