Факультет економіки та управління | Вітаємо учасників конкурсу «Формула успіху-2018»!
349845
post-template-default,single,single-post,postid-349845,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Вітаємо учасників конкурсу «Формула успіху-2018»!

У ТНЕУ відбувся конкурс між викладачами-кураторами студентських академічних груп та їхніми вихованцями «Формула успіху-2018». Конкурс організовано з метою підняття престижу, розкриття лідерських якостей викладачів-кураторів нашого університету. Варто відзначити, що усі куратори на відмінно впоралися зі своїм завданням, проявили неабиякі таланти та довели, що їм недарма довірили наставництво у групах.

Журі конкурсу: голова журі – Чорна Ірина Михайлівна – заступник голови Громадської ради при Тернопільській ОДА, кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології ТНПУ ім. В. Гнатюка, Горбоніс Тетяна Володимирівна – директор  Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Ніздрань Наталія Володимирівна – провідний фахівець соціальної роботи Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Сесик Оксана Олегівна – методист центру виховної роботи і громадянської освіти Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти.

Переможцями конкурсу стали: у номінації «Креативність» відзначено викладача-куратора груп МЕН-11 та ПУА-11факультету економіки та управління Постнікова Володимира Станіславовича; дипломом за третє місце, премією від ректора університету А. І. Крисоватого нагороджено куратора груп МПЕД-31, МПЗ-31факультету аграрної економіки та менеджменту Любезну Ірину Василівну, дипломом за друге місце, премією від ректора університету А. І. Крисоватого нагороджено куратора групи МЕНт-21 Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Шевчук Марію Василівну, дипломом за перше місце, премією від ректора університету А. І. Крисоватого нагороджено куратора групи ОПД-21 факультету обліку і аудиту Мужевич Наталію Володимирівну.

Щиро вітаємо переможців, усім бажаємо успіху та високих результатів у найкращих починаннях!

 

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.