Факультет економіки та управління | Червоний Хрест провів тренінг з першої допомоги
349339
post-template-default,single,single-post,postid-349339,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Червоний Хрест провів тренінг з першої допомоги

27 березня представники  Червоного Хреста провели тренінг із медичної допомоги для студентів факультету економіки та управління.

Учасники тренінгу наочно побачили як правильно надавати допомогу та навчились самостійно виконували необхідні маніпуляції. Групі слухачів були надані манекени, муляжі та інші засоби для проведення підготовки.

Для проведення таких навчань використовувались манекени, заготовлені медичні засоби (бинти, джгути, шини), а також молодь вчили використовувати підручні засоби для надання невідкладної допомоги в екстрених випадках.

Під наглядом фахівців студенти мали змогу самостійно повторити маніпуляції з невідкладної допомоги та за допомогою манекенів відтворити отримані знання на практиці.

Дякуємо членам товариства Червоного Хреста України за цінні знання та навики, які так необхідні в наш час у зв’язку з складною суспільно-політичною ситуацією в країні.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.