Факультет економіки та управління | Університетська морська миля вкотре об’єднала студентську молодь!
350173
post-template-default,single,single-post,postid-350173,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Університетська морська миля вкотре об’єднала студентську молодь!

День 20 вересня став для університетської родини ТНЕУ справжнім святом спорту, енергії, цілеспрямованості та дружби, адже саме сьогодні у закладі вищої освіти відбувся Кубок ректора «Університетська морська миля» з веслування на драгонботах. Колективи факультетів, інституту вирушили до пляжу «Циганка», аби підтримати свої команди.

Під час урочистого відкриття спортивного дійства присутніх привітали перший проректор ТНЕУ Микола Іванович Шинкарик та начальник Тернопільського обласного відділення комітету фізичного виховання і спорту МОН України Олександр Володимирович Бірюков. Долучився до вітальних слів і ознайомив учасників змагань з регламентом завідувач кафедри фізичної культури і спорту ТНЕУ Роман Васильович Гах.

Отож змагання розпочалися! Емоції вирували, кожен уболівав за команду рідного факультету, інституту. Та найважливішим моментом стало оголошення переможця, яким став факультет економіки та управління ТНЕУ.

Перехідний кубок команді-переможцю вручила проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність та інноваційний розвиток) Оксана Миронівна Десятнюк.

За результатами змагань друге місце посіла команда юридичного факультету, а бронзу здобули представники факультету комп’ютерних інформаційних технологій.

Далі місця розподілилися таким чином:

4 – Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина;

5 – факультет обліку і аудиту;

6 – факультет банківського бізнесу;

7 – факультет аграрної економіки та менеджменту й факультет фінансів.

Щиро вітаємо усіх учасників Кубку ректора «Університетська морська миля» з веслування на драгонботах, організованого з нагоди Міжнародного дня студентського спорту, бажаємо Вам такої ж наполегливості і цілеспрямованості у кожному дні. Вірте у власні сили й обов’язково досягнете блискучого успіху!

 

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.