Факультет економіки та управління | На факультеті економіки та управління відбувся науковий ярмарок
349299
post-template-default,single,single-post,postid-349299,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

На факультеті економіки та управління відбувся науковий ярмарок

22 березня на факультету економіки та управління ТНЕУ вже традиційно відбувся науковий ярмарок. Усі охочі мали чудову нагоду отримати цінні подарунки за свої знання.

Студенти наввипередки відповідали на запитання економічного спрямування, які вивчали під час навчальних дисциплін, а також демонстрували свої знання про рідний факультет та університет.

Призи у цей раз були дуже цікавими, практичними та … смачними!

Організаторами такого заходу виступили самі студенти, представивши лоти від кожної групи. Також свої подарунки виставили на аукціон колективи кожної з кафедр ФЕУ та декан факультету Віктор Михайлович Островерхов.

Молодь факультету економіки та управління дякує усім, хто активно долучився до організації та участі у науковому ярмарку: «Сподіваємося, що Вам сподобалося. Збагачуйтеся новими знаннями, а ми готуватимемо для вас наступний блок цікавих запитань!»

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.