Факультет економіки та управління | Урочиста Академія з нагоди І випуску магістрів зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
349642
post-template-default,single,single-post,postid-349642,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Урочиста Академія з нагоди І випуску магістрів зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

27 квітня 2018 р. відбулася Урочиста Академія з нагоди І випуску магістрів зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», організована секцією «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Під час Академії відбулось жваве обговорення дискусійних питань за участі студентів спеціальності ПТБД, керівників університету, викладачів та запрошених гостей, а саме:

  1. Дейнеки Юрія ( к.е.н., доцент, начальник управління стратегічного розвитку міста (Тернопільська міська рада)).
  2. Зелінської  Анетти (др. габ., проф. Вроцлавського економічного університету).
  3. Крупи Любомира (заступник голови Тернопільської обласної ради).
  4. Максимюк Ірини (начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги, приватний підприємець).
  5. Парія Михайла (керівник Сектору державної регуляторної служби України в Тернопільській області).
  6. Ратушняка  Михайла (голова правління громадської організації «Ліга підприємців «Українська справа», директор ТОВ «АНТ»).
  7. Ришавскої Божени (др., проф. Вроцлавського економічного університету).
  8. Шахін Ольги (голова Тернопільської обласної громадської організації «Підприємці Галичини»).

Організатори дійства висловлюють щиру подяку адміністрації університету, факультету та гостям за участь в Академії, створення пізнавально-дискусійної атмосфери та хорошого настрою.

 

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.