Факультет економіки та управління | Колектив кафедри менеджменту та публічного управління вітає своїх випускників-магістрів!
349321
post-template-default,single,single-post,postid-349321,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Колектив кафедри менеджменту та публічного управління вітає своїх випускників-магістрів!

23 березня 2018 року відбулося урочисте вручення дипломів магістрів випускникам денної форми навчання факультету економіки та управління.

Із привітальним словом до випускників звернувся перший проректор ТНЕУ, к.ф-м.н., доцент Шинкарик Микола Іванович, декан факультету, к.е.н., доцент Віктор Михайлович Островерхов та завідувачі кафедр факультету. На церемонії пролунало багато теплих слів, привітань та настанов на майбутнє.

Завідувач кафедри менеджменту та публічного управління, д.е.н., професор Михайло Михайлович Шкільняк побажав магістрам – випускникам кафедри зі спеціальностей «Публічне управління та адміністрування» та «Менеджмент» творчого розвитку і наснаги, сил досягати своєї мети, продовжувати вчитися і самовдосконалюватися.

Свою подяку професорсько-викладацькому колективу висловили і випускники.

Колектив кафедри менеджменту та публічного управління вітає Вас, дорогі наші випускники! Бажаємо упевненості в собі, непохитної віри у свій успіх та свою велику мету!

 

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.