Факультет економіки та управління | “Актуальні проблеми вітчизняної економіки, підприємництва та управління на сучасному етапі”
350499
post-template-default,single,single-post,postid-350499,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

“Актуальні проблеми вітчизняної економіки, підприємництва та управління на сучасному етапі”

15 листопада 2018 року у приміщенні наукової бібліотеки ім. Л. Каніщенка відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція студентів та молодих вчених “Актуальні проблеми вітчизняної економіки, підприємництва та управління на сучасному етапі”, проведення якої було ініційовано студентським активом та професорсько-викладацьким складом  факультету економіки та управління.  На конференції було представлено наукові розробки  більше 200 учасників з різних вищих навчальних закладів України, Білорусі, Польщі, Німеччини, США.

Доповіді студентської молоді були акцентовані на дослідження сучасних трендів трансформаційних процесів економіки в умовах сучасних викликів. За результатами роботи секцій підготовлено аналітичну записку з практичними рекомендаціями щодо забезпечення висхідного розвитку інституційних одиниць та економічної системи в цілому.

 

 

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.